Zavaró embertípusok - 4 pontos lista

Kevés embert vetek meg. Én, aki ezerrel figyel a karmájára, aki mindig ad pénzt, cigit, jó szót, nagyon kevés embertől húzom el a számat.
De mégis van egy néhány fajta, akitől a hideg kiráz.

Ilyen az, aki felkelt, valami felesleges dolog miatt. 

Magyarázza el valaki, hogy mi értelme van, iszonyat korán felkelteni valakit, mondjuk azzal, hogy : "Holnap este 9-kor mondjuk jó neked a találka?"
Jó, tesókám, de mondjuk ezt holnap délben is ráértünk volna megbeszélni...





Az, aki hazudik. Méghozzá a szemembe.  

Soha nem fogom megérteni, hogy miért kell hazudni az emberlányának? Ha hibáztunk, vagy ha sunnyogunk az miért jobb, hogyha elhazudjuk? Miért nem lehet igazat mondani? Még akkoris, ha fáj. Mert az igazság csúf, de legalább létezik. Hagyjuk hát, hogy tényleg létezzen. 


Az, aki hazudik. A hátam mögött. 

A szemembe kamuzástól már csak az rosszabb, amikor valaki rosszindulatúan elindít egy pletykát rólam, aminek a valóság alapja körülbelül annyi, mint a kollégista kajája csütörtök este. Ha valaki esetleg már rájött, legyen szíves ossza meg majd velem is, mi a jó abban, hogyha lejáratok valakit, úgy, hogy még a nevemet sem vállalom, és igazságalapja sincs annak. A hülyéknek meg magyarázkodhatok, hogy most akkor kivel is, miért, és hol...



Az, aki buta. Látványosan. 

Ez szinte biztos, hogy nem tesz jót a karmámnak, de egyszerűen feláll a szőr a hátamon a buta emberektől. Akik még tagadni, vagy leplezni sem tudják, hogy az ész osztásnál nem hogy nem álltak sorba, hanem akkor is lepkéket kergettek. Ezzel még nem is lenne baj. De amikor egy ilyen kvalitásokkal rendelkező ember próbál velem intellektuel beszélgetést folytatni, vagy ami még jobb életmód vezetési tanácsokat adni... Na attól ki tudok készülni. 


Az Önző.

A legjobban mégis talán azokat az embereket utálom, akik képtelenek néha másra is gondolni. Ez lehet egy testvér, aki a bulizást választja a család helyett. Egy gazdag, aki inkább egy századik ékszert vesz, minthogy megvendégeljen valakit egy kifli-kakaóra. Aki csak azért nem ad valakinek egy kis aprót, mert annak a valakinek nem jó szaga. És lehetne még ezt sorolni a végtelenségig. Soha nem fog beleférni a fejembe, hogyan lehet az életünk 100%-át úgy leélni, hogy senki nem fontosabb saját magamnál. Mert tény, hogy egy egészséges önzőség belefér, de hogy világéletünkben az önös érdekek képviseljenek... az azért elég szánalomra méltó...



K.
A képek forrása: freepik.com

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

"Hé! Nem azt a lányt húztad jobbra Tinderen?"