HAMM - az első hónap


A HAMM, azaz a Hazai Alkotók Mesélnek Magukról egy, az instagramon indított projektem. Egy interjúsorozat, ahol hétről hétre olyan hazai márkákat mutatok be, amelyek mögött igazi arcok vannak. Ezeket az arcokat hoztam el nektek ma, íme, ilyen volt az első egy hónap:

1. Pálinkás Dia, @svidiadesign

Dia volt a premier vendége. Vele való együttműködésem egy számomra nagyon fontos dolog, ezért is döntöttem úgy, hogy vele szeretném kezdeni az interjú sorozatot. Ez volt az első interjúja, de nagyon ügyesen vette az akadályt. Szó volt elhatározásról, titkokról, és a márkák mögötti arc fontosságáról.

- A csillámokra kattintva bele is nézhetsz.




2. Bogár Márk, @hungarianchilifarmer

Márkkal régi jó barátok vagyunk, mégis nagyon hálás voltam, hogy elfogadta a felkérésemet. Családi vállalkozásukról, a @sarretichilifarm-ról, és az ő saját énmárkájának megszületéséről is szó esett, és elmondta, mi volt a legizgalmasabb abban, hogy felkerült a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt listájára 2019-ben. 

🌶 - A chilire kattintva kukkants bele!

3. Vadász Virág, @logojewellry

A táncos múlttal rendelkező Virág gyurma fülbevalói a legelső látásra szerelem volt, így egy percig sem volt kérdés, hogy őt is megkérdezem arról, hogy például miért pont a gyurma, vagy hogy hogyan merít ihletet a táncból, és hogy hogyan lehet fülbevaló készítő valaki, aki saját maga nem is hord fülbevalót?

👂 - A fülre kattintva válaszokat kaphatsz a kérdésekre!


4. Kelemen Nóra, @zoldgardrob

A hónap utolsó vendége egyfajta szolgáltatást mutat be a nézőknek. Nóri olyan fair trade ruhákat vásárol külföldről, amely nemcsak a viselője testének, de a lelkének is jót tesz. A Zöldgardróbban viszont nem csak vásárolni lehet: olyan tippeket és tanácsokat kaphatsz gardróbrendezéssel, vagy kapszulagardróbbal kapcsolatban, amit ráérsz később megköszönni! (Mármint nem nekem, Nórinak!)

👚- a blúzra kattintva, már kapod is azokat a tippeket!



Ez volt a HAMM első egy hónapja.
A négy vendégem együttesen 209, 26 percet beszélt, ezt eddig 1.166 ember nézte vissza, és engem körülbelül 10-en nem ismertek fel, mert elmondásuk szerint Minden adásban máshogy nézek ki!

Ha neked is tetszenek ezek a témák, akkor kövess be instagramon, hogy értesítést kapj a legközelebbi élőről, vagy egyszerűen dobj egy szívet ezekre a videókra!

A kép forrása: magánarchívum.


Amúgy követsz már Instagramon? Ott olyan tartalmakat találsz, amiket csak a legjobb barátaimmal osztok meg! Szóval, leszel a barátom? 👇


Na és Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapi gondolataimat, zenéimet, és az agymenéseimet 👇




Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Magyar érettségi 2017