Ha a Roxfortba járhatnék...

Mindenki látott már legalább egy Harry Potter filmet életében. És szerintem ezen emberek 80%-a elgondolkozott már azon, hogy milyen lenne, ha ő is a híres varázslóképzőbe járhatna. Én ezen százalékba tartozom. Összegyűjtöttem azokat az észrevételeimet, amik beigazolódnának, ha én is Roxfortos diák lehetnék.



1. Soha nem ennék Bagoly Berti drazséjából!

Ki a fene akar hányás ízű cukorkát?! Blöeeee. Köszike Berti, de kössz nem!

2. A legjobb barátnőm Luna Lovegood lenne.  

Mi a francért nem értékelik eléggé ezt a lányt?! Vicces, alter, okos, és pont olyannyira elvont, mint én magam. Lehetne közös barátság szemüvegünk! :3


3. Szerelmi bájitalt MINDENKINEK!

Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, hogyha nem kellene azon stresszelni, hogy vajon szeret-vagy nem- szeret, csak csöpögtetnénk egy kis szerelmi bájitalt a kávéjába, és csóóóóóóókolooom!

4. Összejönnék Draco Malfoyjal!

Jézusooooooooom! Igen, igen, igen. Én lennék a lány, aki megjelenne egy lenge fehérneműben, ahogy belép a szükség szobájába! Hmmm... :D


5. Viszont titokban Ronra ácsingóznék.

Bevallom. Felnőtt módjára büszkén, hogy gyengéim a vörik. A második szerelmem egy gyönyörű vörös fiúcska volt, akivel együtt tologattuk a kishúgomat a babakocsiban. Idilli volt, és életem egyik legnagyobb élménye. Ezért tetszik Ron is annyira. De mivel tök jó fej vagyok, ezért nem rontok bele a Hermionéval való kapcsolatába. De titokban, míg Malfoy kezét fogom néha elképzelem vörös hajjal. Hmmm.


6. Tökre horcruxokba rejteném a lelkem!

Egy a baj ugye...ahhoz ölni kell. Úgyhogy marad lélektelen a klárisom, és a naplóm!


7. Néha napján összeülnék sörözni Bellatrix Lestrangel!

Tudom, szörnyű alak vagyok, és a Roxfort lakójaként nem is lehetnénk jóban, de mennyire jó arc már!! Jó azt leszámítva, hogy egy gyilkos. Nem baj. Panok lennénk! Pont!


8. Csinálnék a kviddicsezőknek egy pom-pom csapatot. 

Elég menő lenne. A seprűkön állva csinálnák ugyanazokat a mozdulatokat, amiket a földi pom-pom lányok. Úúúúristen, ha lenne izgalom! Bár akkor lehet nem figyelnének annyira a meccsre. Ezt még átgondolom...

9. Hagriddal végig próbáltatnám az összes kulcsot!

Ő a Roxfort kulcs- és háztájőrzője, mégsem látjuk soha kulcsokkal a kezében. Ezért lennék annyira paraszt, hogy rászánnék egy hetet- annyi idő tutira kell rá- hogy megmutassa, és kipróbálja az összes kulcsot! Hi-hi!


10. Végül, de nem utolsósorban, varázsolnék összevissza!

Ha varázsló lehetnék- bocsánat, boszorkány- mindent varázslattal oldanék meg. Soha többé nem sétálnék - ott a seprű, nem raknék rendet- "Locomotor", soha nem költenék piára- "Nyúlháj, tyúkszem, csill és bumm, tiszta vízből legyen rum!", ha valaki idegesít, csak lenémítom- "Silencio", és így tovább! Éljen a varázslat!

És ha varázsló lennék, program nélkül tudnék photoshoppolni! :DDDD


Kosztercsi

Média források: giphy, freepik, magánarchívum

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon



Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

10 dolog, amit mindenképp meg akarok csinálni, mielőtt betöltöm a 30-at!