8 dolog, amit minden nő csinál, de titkolja

Mindannyian tudjuk, hogy mi nők nem mindig mondunk igazat. Mondjuk azt, hogy ferdítünk. Vagy inkább csak elhallgatunk. Mert vannak dolgok, amikről nem szoktunk beszélni, pedig igenis kellene.

❗Uraim! Ez kemény menet lesz! Csak a saját felelősségetekre olvassatok tovább! ❗

A pasik száma, akivel már volt

Nyilván van egy szám, amit elmondunk Nektek, de az a legkevesebb esetben sem fedi az igazságot. Félünk, hogy túl soknak/kevésnek gondolnád, levonva ezzel a nyilvánvaló következtetéseket. Szóval inkább hagyjuk...



Melltartó méret/mosás

A mai világban már annyira nem is, inkább a "mi időnkben" volt divat, hogy mi lányok ferdítettünk a melltartó méreten. Sokszor nem csak szóban, hanem tettekben -tehát zsepivel és zoknival- is. Mára ez már nem divat, hiszen igyekszik mindenki úgy szeretni magát, ahogy van.
Ami viszont azóta se változott, az a melltartó mosása. Ameddig nincsen valamilyen orbitális folt rajta, addig eszünkbe sem jut kimosni. (Mondjuk sokszor utána se.) Végülis, ki látja, nem?



Bikinibugyi

Ha mosás, akkor bugyi. Bízom benne, hogy rajtam -és a szobatársamon- kívül vannak még olyan elvetemült lelkek, akik utálnak mosni. Na már most, mindannyiuknak volt már - kérlek mondjátok, hogy volt már! - hogy reggel rá kellett jönnünk nincs több bugyink. Ilyenkor mit van mit tenni, jöhet a jó öreg bikini!
Aztán estére meg a lelkiismeretfurdalással fűszerezett mosás...



Szkreccs

Nyilván hazudunk róla! Hát a nők nem maszturbálnak! És pornót sem néznek! Szüzies magányukban ülnek otthon, s kipihegik ilyesfajta vágyaikat. Aki mást mond, az szinte biztos, hogy hazudik!



Hányszor, hol hogy rúgtál be?

Tipik első randis téma, amikor a fiú menőzés gyanánt előjön a részeg sztorijaival. Annak érdekében, hogy biztosan tetszünk neki - és hogy ne ábránduljon ki egyből - általában mi hallgatunk a történeteinkről. Fúú, pedig ha tudná...



Természetben pisilni

Van egy olyan folyamat a nők életében, amin 10-ből 9-en elbuknak. Ez a természetben pisilés. Egyszerűen nem vagyunk olyan ügyesek, mint a pasik, a célzásunkat egy vak szamár is megirigyelhetné, így az esetek többségében a cipőnk bánja a kitérőt...



Vonaton sminkelni

Kivel ne történt volna még meg, hogy hajnalig bulizott -miközben tudta, hogy reggel kelnie kell a vonathoz. Ilyenkor nincs mit tenni. Napszemcsó fel, és rohamléptekben (vagy taxival) irány az állomás. Amikor pedig rájössz, hogy hogyan is festhetsz, és erről a telefonod kamerája által is megbizonyosodsz, akkor csak egy megoldás van: bármennyire ráz, zötykölődik, vagy lötyög: sminkelni kell. Az ilyen sztoriknak lesz általában az a vége, hogy megjelenik a Hajdú-Bihari Napló címlapján: "Szemceruzával szúrta ki saját szemét a 23 éves K. Eszter."



Borotválkozás

Nincs mit szépíteni rajta: utálunk borotválkozni. Ezért - és csak ezért - szeretjük a jótékony telet, mely ápol és eltakar. Ám, amikor megjön a jó idő, és a csizmákat felváltja a tornacipő, a harisnyákat meg a bokáig hajtott farmer, akkor kénytelenek vagyunk eltüntetni a bozontot. (Persze szigorúan csak addig, ameddig ki fog látszani a nadrág alól!)



Neked van még ilyen szörnyű súlyos titkod? Oszd meg velem, hátha lehet egy második rész is! ;)

K.


A képek forrása: magánarchívum, giphy, tumblr, pinterest

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik