Várakozás

A zuhany alatt állok, karba font karokkal, és megpróbálom lemosni magamról ezt az érzést. Ezt a várakozással vegyített félelmet! Voltatok már úgy, hogy annyira vártatok valamit, hogy már szinte rettegtetek tőle? Ilyenkor mi a megoldás?

Ülök a szobámban török ülésben. Az ujjaimmal malmozok, és fel sem tűnik, hogy én állok vesztésre, mert annyira átjár ez az érzés. Ez a várakozással vegyített félelem! Voltatok már úgy, hogy annyira vártatok valamit, hogy már szinte rettegtetek tőle? Ilyenkor mi a megoldás?

Sétálok egyet, hogy terelődjenek a gondolataim. Fejben valahol Rómában járok, a parton ülök 20 kilóval könnyebben, egy finom bort iszok, amikor közeledik felém egy alak. Ahogy közelebb ér rá kell jönnöm, hogy ez egy érzés! Ez a várakozással vegyített félelem! Voltatok már úgy, hogy annyira vártatok valamit, hogy már szinte rettegtetek tőle? Ilyenkor mi a megoldás?

Apukámmal telefonálok. Éppen azt ecsetelem neki, mi lesz holnap. Ő megkérdezi mit érzek? Megint ez a fránya érzelem. Ez a várakozással vegyített félelem! Voltatok már úgy, hogy annyira vártatok valamit, hogy már szinte rettegtetek tőle? Ilyenkor mi a megoldás?

Ülök egy padon. Egy random padon, bámulok ki a fejemből, és a megoldást keresem. Mire? Hogyhogy mire? Erre az érzésre. Erre a várakozással vegyített félelemre! Voltatok már úgy, hogy annyira vártatok valamit, hogy már szinte rettegtetek tőle? Ilyenkor mi a megoldás?

De most komolyan! Mi a megoldás?

Forrás: Pinterest

K.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán


Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik