HAMM - 3 hónap, mégis csak 11 adás?

 A Hazai Alkotók Mesélnek Magukról, vagyis a HAMM névre keresztelt interjúsorozatom, már - már egy bevett formula lett. A negyedik hónapját tapossa, és mindösszesen 3340 megtekintést eredményezett. Ja, és ezek csak a visszanézések, az élőben velünk tartók számai nincsenek is benne. 



A HAMM egy szerelemprojekt. 

Kár lenne tagadni, hogy baromira élvezem csinálni. Szeretek emberekkel beszélgetni, szeretek történeteket megismerni. 

A harmadik hónapban 3 adás volt csupán, és az sem teljesen úgy alakult, mint ahogy azt terveztem...

Az első héten én estem ágynak, így le kellett mondanom a vasárnapi jamboreet. Smörgasclothes Viki lett volna a vendégem azon a héten, de jól megegyeztünk, hogy semmi para, csúsztatunk egy hetet, és március második hetén találkozunk az online térben. 

Ember tervez, Isten végez! - tartja a mondás, és azzal a lendülettel, valami kórság ágynak küldte Vikit a második héten, így nem tudott a vendégem lenni. 

Mit csináljak, mit csináljak? - cikázott az agyamban. Aztán úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm az addigi legnagyobb nézettségi számokat produkáló vendégeimet, és egy kis kulisszák mögötti beszélgetésre hívom őket. 

Így született meg a HAMM első #bestof adása

Trendrako Marci, Beeplanners Ági és Svidiadesign Dia azok, akikre a leginkább kíváncsiak voltatok, az ő adásaik mentek a legjobbat az IGTV csatornámon. Így velük beszélgettem arról, hogy milyen volt a felvétel előtt, alatt és után, és azt is megkérdeztem, ők kiket látnának szívesen a műsorban. Ezt a rendhagyó adást ide, a flamingóra kattintva nézhetitek vissza: 🦩



Ykonszept Eszter

Ennél az interjúnál bevallom, nagyon elfogódtam. Esztert régóta egyfajta példaképnek tekintem, és az ő "megszerzése" nagy mérföldköve ennek az adásnak. A tőle megszokott nyíltsággal és őszinteséggel beszélt tervekről, álmokról, és következő lépcsőkről. Felemelő beszélgetés egy zsenivel. Így tudnám összefoglalni. Ide kattintva megnézheted, igazam van-e: 💕



Ficak Csilla

Csilla régóta a meghívottjaim listáján volt, de az élet úgy hozta, tolni kellett a beszélgetésünkön. És milyen jó, hogy így alakult! Csilla, a Ficak zárásán gondolkodik egy ideje, erről konzekvensen kommunikál vásárlóinak, vásárlóival. Nagyon hálás voltam neki, hogy fel merte vállalni a vállalkozói lét árnyoldalát, árnyoldalait. Ez volt az eddigi legsúlyosabb, és legigazabb beszélgetésem. 🎁 itt belenézhetsz. 



Három hónap! Magam sem hiszem! Mennyi ember, mennyi történet, mennyi izgalom! 

És mennyi vár még ránk! Áprilisban is lesz még bőven mindháromból! Szóval tartsatok velem! 

Kosztercsi

Rengeteg munka van a háttérben, én ezerrel dolgozom azon, hogy terjeszkedni tudjon ez a műsor, mert továbbra is azt érzem, hogy ezt mindenkinek látnia, hallania, olvasnia kell! 

Ha egyetértesz ezzel, akkor segítsd azt, hogy minél több emberhez elérhessek! 
Oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon, vagy küldd el valakinek, akit érdekelhet.
Ha viszont Instagramon nyomulsz nagyon hálás lennék, ha megosztanád storyban a kedvenc részed, és megjelölnél: @kosztercsi 
A képek forrása: magánarchívum.


Amúgy követsz már Instagramon? Ott olyan tartalmakat találsz, amiket csak a legjobb barátaimmal osztok meg! Szóval, leszel a barátom? 👇


Na és Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapi gondolataimat, zenéimet, és az agymenéseimet 👇



Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Magyar érettségi 2017