10 dolog, amit szeretünk bennetek srácok!


1. Szeretjük az illatotokat. Amikor parfümfelhőben elsuhantok előttünk lopva mindig utánatok szaglászunk. Ha ismerünk, ha nem.

2. A mosolyotok. A mosolyotok olyan, ami minket is mosolygásra bír. Ha ránk mosolyogtok tudjuk, hogy valami tetszik. És ez nekünk is tetszik.

3. A hülye vicceiteken nem véletlenül nevetünk. Bármennyire is tagadjuk, szeretjük és élvezzük. A legjobban azt, amikor büszkék vagytok utána, hogy sikerült megnevettetni minket.

4. Ha tudtok táncolni. Nincs szexibb egy csípőjét rázó inges fickótól. Ha nem tudtok, akkor pedig nevetni szeretünk rajtatok.

5. Ha mertek aranyosak lenni. Higgyétek el, imádjuk a macsó éneteket, de amikor egy hosszú, rossz nap után hazaérünk jól esik, ha bújhatunk, sőt az is, ha ti bújtok!

6. Szeretjük, ha fontosabbak vagyunk a telefonotoknál. Ha amikor velünk vagytok nem ugrotok egyből minden pittyegésre. Olyankor hadd legyünk mi az elsők!

7. Szeretjük ha bemutattok a barátaitoknak. A család is fontos, de ebben az életkorban már több időt töltesz a haverokkal, mint anyuékkal. Ha bemutatsz nekik, akkor pedig érezzük, hogy fontosak vagyunk. És ez nagyon jó!

8. Szeretjük, ha néha meghívtok! Nem mondom, hogy költsétek ránk a gatyátokat, de jól esik, ha a kocsmában egyszer csak megjelentek egy itallal.

9. Szeretjük, ha szeretitek a szüleinket, a barátainkat. Igenis szeretjük, amikor be tudtok illeszkedni a mi kis megszokott világunkba, Mert onnantól kezdve rájövünk, hogy igenis: TE is a része vagy!

10. Szeretjük, ha szerettek. Ha úgy szerettek, hogy minden nap, minden percében érezzük. Hogy amikor reggel felkelünk, vagy este lefekszünk arra gondolhassunk: "Mennyire szerencsés vagyok, hogy egy ilyen srác szeret!"

Kosztercsi


A kép forrása: freepik.com.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapi gondolataimat, zenéimet, és az agymenéseimet 👇






Instagramon pedig olyan tartalmakat találsz, amiket csak a legnagyobb barátaimmal osztok meg! Szóval, leszel a barátom? 👇

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik