A magas lányokat lelövik, ugye?

El kell mondanom valamit. Muszáj, mert már olyan régóta nyom belülről, hogy ha még egy napig ezzel kell élnem, szerintem belehalok!

Miért kell az alacsony lányoknak magas fiúkkal járni?

Az alacsony lányoknak annyi mindenük van! Aranyosak, mindenki segít nekik, mert hogy jaj szegény nem éri el, a koncerteken nyakba veszik őket, hogy jobban lássanak...ilyenek. De  nekünk, a nagy lóbaszó lányoknak mi marad? "Tedd fel a függönyt, te eléred!", "Nem veszlek a nyakamba, te ígyis látod!","Ne haragudj, egy kicsit lejjebb húzódnál, nem látom tőled a filmet!". Nekünk ez jár. És szerintem magától értetődő lenne, hogy mi magas lányok egy valamit megkaphassunk: magas fiúkat!

De ehelyett mi van? Az alacsony lányok viszik őket is. Egyre több olyan párt látok, ahol a lány az alsó polcról tud csak vásárolni, míg a fiú könnyedén kicserélné a Tesco izzóit is. Nem vagyok rosszindulatú, ezt szögezzük le, és Isten éltessen minden párt a világon, akik boldogok együtt, de nem hiszem el, hogy a magam 180 centijével nem találok egy legalább ilyen, ha nem még magasabb fiút.
5 éve "vagyok a húspiacon" (milyen hülye szó ez már amúgy, nem? Húspiac. Iszonyat undorítóan hangzik, de mindegy.) 5 év alatt alig alig találkoztam nálam magasabb fickóval, aki el is indított volna bennem valamit. Hol vannak a magas fiúk?

És hogy egy kicsit jobban belemenjünk. A magas fiúk miért az alacsonyabb lányokat választják? Jobb hozzájuk bújni éjszaka? Vagy egyszerűbben lehet eljátszani velük a romantikus filmek, tipik jeleneteit, hogy például az ölébe kapja, és úgy csókolóznak az esőben, vagy átemeli a küszöbön, meg ilyenek? Vagy jobban mutatnak egymás mellett? (Mumi szokta mindig mondani, hogy úgy mutatunk egymás mellett, mint a hüvelykujjam a mutatóujjam mellett.)

Szóval nem értem... Ha valaki tud rá választ, kérlek adja meg!

És már csak egy kérdésem van:

A magas lányokat lelövik, ugye?

K.




A kép magánarchívumból való.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapi gondolataimat, zenéimet, és az agymenéseimet 👇




Instagramon pedig olyan tartalmakat találsz, amiket csak a legnagyobb barátaimmal osztok meg! Szóval, leszel a barátom? 👇

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik