CSAK és én

Mint már egy remek fényképes posztban olvashattátok, én lettem a CSAK Design hivatalos bloggere. Ez túlmutat azon, mint hogy orrba - szájba csak a rendezvényt promózzam, viszont remek lehetőség, hogy közelebb kerüljek a magyar, és azon belül is a debreceni dizájner termékekhez.

De hogy miért fontos az a CSAK Design vásár és kiállítás, ami most vasárnap lesz a Debreceni Egyetem Díszudvarában?

1. Mert ilyen cuccot nem kapsz máshol!

Azok az emberek, (főleg nők) akik hozzám hasonlóan frászt kapnak attól, ha egy-egy darab szembejön velük az utcán, azoknak a CSAK Design vásár és kiállítás igazi csemege! Nem elég, hogy a darabok egyediek, és megismételhetetlenek, még az áruk is kedvező ezeken az alkalmakon, mert a tervezőknek az a célja, hogy örömöt szerezzenek az érdeklődőknek!

ByAt gyűrű


2. Mert izgalmas beszélgetésekbe bonyolódhatsz!

A kiállítók mind jófejek, és kíváncsiak a véleményedre! Miért? Mert érted csinálják ezt az egészet! Éppen ezért simán előfordulhat az, hogy leragadsz egy-két standnál egy két percnél bőven tovább, mert mondjuk a márkája, vagy a kollekciója mögött egy olyan sztori rejlik, amit muszáj végig hallgatnod! Az, hogy ezt előadják-e, CSAK azon múlik, hogy kíváncsi vagy-e rá! És már miért ne lennél?!

Itt tudtam meg az Artkomkom figurák történetét


3. Mert nem csak nézelődhetsz, beszélgethetsz és vásárolhatsz, de ehetsz is!

A szervezők mindig figyelnek arra, hogy a gyönyörű egyedi ruhák, ékszerek és táskák mellett helyet kapjon néhány finomság is! Így lehet az, hogy például a következő vásáron a TengerCake jóvoltából nem csak megkóstolhatjuk a cukorvirágokat, de el is készíthetjük őket! Inzulin sokkra fel! 

TengerCake cukovirágjai és macaronjai


4. Mert ez egy egyedi rendezvény!


Mivel ez lesz a harmadik CSAK Design vásár és kiálllítás, így mondhatni friss rendezvényről beszélünk. De sokkal fontosabb az, hogy mennyire egyedi ez! Hiszen a fővárosban már évek óta működő dizájn vásárok messze vannak, míg ehhez csak egy villamosra kell felszállnod, és szinte házhoz jönnek a menőbbnél menőbb kiegészítők, ruhák, és finomságok. 


A következő helyszín

5. Mert ez egy új világ!

A szervezők fő célja az, hogy megmutassák a Cívis város népének, hogy nem csak a tömegcikkek léteznek a világban, és hogy az újrahasznosítás, és a design igenis jól megférnek egymás mellett! Például ki gondolta volna, hogy egy elnyúlt trikóból nyaklánc készülhet? Vagy hogy a kilyukadt gumiabroncsot pénztárcaként is hordhatod? 

Maminvent nyaklánc és Ursuslupus tárca


Hogy ezekkel a termékekkel találkozz, csak annyit kell tenned, hogy augusztus 19-én ellátogatsz a CSAK Design vásár és kiállításra, a Debreceni Egyetem Díszudvarába reggel 10-től, délután ötig bármikor, és teszel egy próbát! 



CSAK megéri, nem? 

Kosztercsi


A képek magánarchívumból valóak.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik