Gyereknap

A Gyereknap egy olyan ünnep, amelyet örökké ünnepelhetsz, csak az nem mindegy, hogy melyik szerepben.
Én szeretném, ha engem a világ végezetéig felköszöntenének a szüleim. Ha örökké nevetve keltetnének reggel, kapnék egy csokit a reggelim mellé, és az egész nap arra lenne felépítve, hogy én mit szeretnék. Rengeteget nevetnénk, és minden gondot félretennénk. Arra az egy napra legalább.
Mert  a Gyereknap igenis egy nagyon fontos ünnep. Nagyon fontos az, hogy a gyerekeket emlékeztessük arra: "Becsüld meg, amiben most vagy! Élvezd ki a határtalanságot, a gondtalanságot, azt, hogy semmiért nem kell felelősséget vállalnod, csak legyél! Legyél gyerek, legyél hebrencs, legyél huncut, és legyél kíváncsi! Legyél nagyszájú, és legyél nyitott! Legyél valaki olyan, aki felnőtt korában nyugodtan dőlhet hátra: >>Igen, mindent átéltem!<<"
Ez a legfontosabb üzenet az egészben. Hogy a gyermeki énünk, az életünk része. Velünk kell élnie. Igenis át kell tudni vedleni gyerekké olykor édesapánk karjában, vagy anya húslevese evése közben.
És nem is kívánok többet beszélni erről. Ugyanis vár a családom. Mégis csak Gyereknap van!

K.


A kép magánarchívumból való.


Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapi gondolataimat, zenéimet, és az agymenéseimet 👇






Instagramon pedig olyan tartalmakat találsz, amiket csak a legnagyobb barátaimmal osztok meg! Szóval, leszel a barátom? 👇

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik