Napok, napok egymás után

Akik nap, mint nap követik a munkásságomat, valamelyik social felületen, azok tudhatják, hogy eléggé szanaszét vagyok. Igyekszem egy ifjúságsegítő szervezetben helytállni, mint rendezvény-marketinges, jó egyetemista lenni, és a sajtós teendőimnek is eleget tenni. (Meg nyilván ezt a felületet se elhanyagolni!)

De egyszerűen, ebben a rohanó, leporellószerű életben vannak napok, amikor minden frontról egyszerre jön a szar, és az erősnek hitt kártyavár teljesen összezuhan.

Egy-egy ilyen napomon megállás nélkül telefonálok, ami egyrészt azt eredményezi, hogy hatalmas nagy a számlám, másrészt meg, hogy összekutyulok dolgokat. Nem mindig tudom már nyomon követni melyik információ melyik beszélgetésből származik.


Ezek a telefonhívások ráadásul általában különböző főnökeimtől, vagy munkatársaimtól, esetleg partnerektől származik, ami azt eredményezi, hogy gyakran hívok fel rossz embert jó infóval. Aranyhaj haja könnyebben bogozható volt ennél...



Ezeken a napokon ráadásul általában a felsőbb hatalom sem kedvel annyira, és csetlek- botlok, megégetem magam, megvágom, meggyújtom, elírom, rosszul vágom, ésatöbbi, ésatöbbi.... Nyilván.



Szóval az ilyen napok végén hazamegyek, bezárkózom a szobába, és kidühöngöm magam. 



Azért, hogy másnap kezdődhessen minden elölről....
K. 

A képek forrása: giphy 

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik