Megfagyok

Arról már írtam korábban, hogy mi az az 5 dolog, ami a mindig fázós táskájában van. Arról viszont még soha nem ejtettünk szót, hogy mitől lehet ez az állandó vacogás.

Aki követi a Facebook oldalam láthatta, hogy posztoltam, hogy feltalálták, a karon hordható radiátort, ami valljuk be, minden hasonszőrű álma. (Szőr. Jó meleg, puha szőr. Ezért irigylem az állatokat!)

Mennyire király lehet egy kütyü, ami jeleket küldd az agyunknak, hogy az elhiggye, nincs is hideg, sőt, mediterrán éghajlattal kell "megküzdenünk".  Vége lehetne az állandó didergésnek, és örök életre meleg érzetünk lenne.

Az állandó fázásnak viszont rengeteg oka van, és ahogy lenni szokott egyik sem jelent jót. Lehet a kóros soványság (oké kilőve), a  vérszegénység, és az ebből következő vashiány, de akár még a pajzsmirigy alul működése is. Nyilván olyan tényezők, mint a kialvatlanság, vagy a dehidratáltság, csak akkor játszik szerepet, ha egy irtózatos buli másnapján kap el a hideg, nem 365 napban 0-24-ben.

Ami viszont még ennél az állandó didergéstől is érdekesebb, az, hogy bennem valami rosszul van bekötve. (Mondjuk sok minden, de egy dolog elég szembetűnően!) Kicsiny szervezetem képtelen az elpirulásra. Kipirulni ki tudok, ha kifővök mondjuk egy edzésen, vagy egy hatalmas buliban, de elpirulni egy bók vagy ilyesmi hatására, csak százból egyszer. Cserébe a kezem és a lábam totálisan lehűl. De olyan elviselhetetlen módon, hogy néha egy adag láva is kevés lenne a felmelegítéséhez.

Szóval, ha jobban belegondolok nem is annyira szörnyű, az online ismerkedés, képzeljétek el, ha élőben két nagy jégtáblával a kezemen állnék a fiú előtt... Csak kicsit lenne fagyos a hangulat. De legalább énekelhetnénk, hogy: Jégből vagyok! 

K. 

Forrás:  blog.markhamanderson.com



Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik