Schobert Norbert és a fröcsögés

Nagymamám szerint a rosszindulat fogyaszt. Nem hiába használják az "epés" kifejezést, egy-egy odaszúrásra.

Csak erre a tényezőre tudok gondolni, ha tüzetesebben megnézem kedvenc Schobert Norbi elmúlt pár hónapos cselekedeteit. Igazából már lassan nincs réteg ahonnan még nem pécézett ki magának valakit, hogy a Facebook oldaláról háborút üzenjen neki.

Kezdődött Majkával, és az Ózdi kirohanással. A szájkarate egy idő után lecsendesedett, bár a Facebookon külön esemény volt arra, hogy ők élőben, ököllel is összecsapnak! (Őszintén: imádtam volna!!)

Forrás: valodihelyzet.blog.hu

A legújabb húzása az, hogy a kórházba került Laci bácsi mellett úgy kampányol, hogy kígyót-békát kiált mindenkire, aki valaha is szájára merte venni az öreget. Fördős Zét, az RTL Klub főzős műsorában zsűriző gasztrobloggert találta meg azzal, hogy tanuljon meg főzni! Nyilván Fördőst sem kell félteni, ő is jókora levéllel vette fel a cyberharcot Norbink ellen. 

Forrás: ripost.hu

Aki rendszeresen olvas, vagy aki ismer személyesen tudja, hogy nem nagyon ártom magam ilyen helyzetekbe, a bulvár és a politika, a két kriptonitom. De mivel ebben az évben a szakomból (kommunikáció- és médiatudomány mester) kifolyólag is rengeteget érintkeztem a bulvár sajtóval, egyre jobban kezd kikristályosodni, hogy mi is ez az egész.

Schobertünk, aki C vitaminnal és szódabikarbónával gyógyítja a rákos megbetegedéseket (mert ugye már ott van a Dr. a neve előtt), egyszerűen szeretne magának egy jókora reklámot. És tessék,  működik. Ugyanis én is, aki jóformán soha nem foglalkozom ilyenekkel, erről cikkezem.

Szóval a recept bevált. Most már csak azt nem értem, hogy miért nem abba öli azt a rengeteg feles energiáját, hogy soha ne jelenjen meg róla ilyen kép:

Forrás: 24.hu

Tudom, tudom. Az vesse rá az első követ, aki ártatlan. Ez rendben is van. Nekem is van pocakom, és készült rólam (hasonlóan) előnytelen kép. De én nem abból élek, hogy másokat lefogyasztok!

K.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán


Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik