SZERELMEM- interjú

  • Van egy zenekar, aki egy rendkívül izgalmas nevet visel, és a nevük mellett a zenéjük is igen egyedi. Tagjai Geriskillz és Zian. Két bolondos srác, izgalmas dallamok, remek szöveg. Ez a zenekar a SZERELMEM. A billentyűs - vokálossal, Ziannal beszélgettem az indulásról, az első számról, és a jövendőbeli terveikről.


·         Kosztercsi: Hogyan találkoztatok Gerivel?
·         Zian: Geri meghívott egy pálinkára, mert akkor pont a KEXX Fesztiválon dolgozott a pultban és nem engedte, hogy kifizessem. Azóta is örök hálával tartozom neki érte. Vagy lehet azóta is tartozom neki, erre már nem emlékszem. Ellenben Geri szerint egy társkeresőn kattintottam rá, amire én bevallom szintén nem emlékszem, de ezt már megvitattuk egy rádiós interjúban is a Petőfin.
·          
K.: Milyen egyéb projektjeitek vannak?
·      Z.: Geri Geriskillz néven alkot hip-hop stílusban, R'nB és Soul átdolgozásokat készít, illetve nem áll tőle távol a Gospel világa. Jómagam Zian néven mozgolódom az elektronika világában, de újabban érdekelt vagyok a gyerekzenekarok körében. Közös utunkat tekintve szeretnénk az összes világon fellelhető szépségkirálynő választást koordinálni és a győztesekkel adott esetben privát interjúkat készíteni. De ezen még dolgozunk. (nevet)
·         K.: Honnan jött a SZERELMEM ötlete és neve?
·   Z.: A közös együttműködés ötlete egy évre tekint vissza, mikor is a beszélgetések és találkozások megmutatták számunkra, hogy ebből lehet valami. Ezen felbuzdultunk és ugyan még nem tudtuk milyen néven de belevágtunk. Úgy gondoljuk mindenkinek van szerelme az életben. A stúdiózások alkalmával Geri észrevette, hogy hőn szeretett kutyámat (Bársonyt) Szerelmem-nek becézem így rögtön meg is állapodtunk a névben ami mindkettőnk számára teljesen egyértelmű volt.


·         K.: Hogyan definiálnátok magatokat?
·         Z.: Egyedi popvilágot teremtünk meg, amit úgy érzünk ilyen formában csak mi képviselünk. Cél, hogy ez így is maradjon.
·         K.: Milyen fogadtatást kapott első számotok a SEVELED?
·         Z.: A SeVeled c. nóta nagyon régóta készül már, aki hallotta annak elkezdett járni a lába. Bízunk benne, hogy mindenkinél ugyanezt a reakciót váltja ki. A Petőfi Rádiós premier után nagyon sok pozitív üzenetet és visszajelzést kaptunk, amit innen is köszönünk.
·         K.: A rajongók megtalálhatnak Titeket nyáron valahol?
·         Z.: A nyári időszakra jelenleg felkészülési időszakként tekintünk és ősztől belekezdünk a koncertezésbe. Reméljük minél több helyen fogunk veletek találkozni! Leszel a Szerelmem?

Engem meggyőztek! Na és Te? Leszel a Szerelmük? ;)



A kép a fiúk magánarchívumából való.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán



Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik