Miért idegesítenek a 16 évesek? - 4 pont, és a miértek

Kezdjük azzal, hogy nagyon régóta harcolok ezzel. Vagyis magammal. A lényem harcol a téma ellen. De aztán rájöttem, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

MIÉRT VAGYTOK MINDANNYIAN UGYANOLYANOK? 

Abból a szempontból nem zavar, hogy igazából, nekünk, egyedieknek adtok teret. Nekünk segítettek ezzel.


1. Nem áll jól a kutyafül!

Ha azt szeretnéd, hogy rövid pórázon tartsanak, etessenek, és néha jól hátba veregessenek, akkor oké. De máskülönben nem értem. Nem szép, nem vicces, és könyörgöm tűnjön már fel, hogy nem menő!!

2. A damilnyaklánc

Amikor utoljára olyan volt rajtam, 6 éves voltam, és az ovis ballagásra készültünk. Aztán valahogy a suliban mindenkinek leesett, hogy ez már nem menő. 7 évesen! Akkor te miért nem fogod fel 16 évesen?





3. Iphone5963214478652
Drágám, én nem bánom, hogy neked a legmenőbb, és a legújabb almás telefonod van. Sőt, Isten éltessen érte. A probléma az, hogy nem vigyázol rá, nem becsülöd meg, pedig valószínűleg egy büdös fillért nem fizettél érte. És ne haragudj meg, de az nem nagy was ist das, hogy Apu képes volt kifizetni asz almádat! 


4. To go kávé

Ha vesztek egy kávét, elvitelre, azt nem kell feltétlenül kiposztolni a social világba. Arról nem is beszélve, hogy 16 évesen még nem kellene kávét innotok, de nyilván nem szólok bele... 


Annak idején, amikor mi voltunk annyi idősek, mint Ti, mi rockerek voltunk. Egy-kettő közülünk emós. Mi lázadtunk. Lázadtunk a világ ellen, és közben kerestük önmagunkat. Kerestük azt az egyedi lényt, akivé értünk huszonéves korunkra. Veletek mi lesz? Hogy találjátok meg önmagatokat,  egy olyan térben, ahol mindenki ugyanolyan, mint Ti? Miért nem mertek kilépni a "menő" máz mögül, és egyedül megállni a helyeteket?
K.


A kép magánarchívumból való.


Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

10 dolog, amit mindenképp meg akarok csinálni, mielőtt betöltöm a 30-at!