2017

Ha ezt az évet az életemből kiadnák egy filmen, remek ajánlást írnék hozzá, ami valahogy így hangzana :

"Azoknak, akik szakítottak, és azoknak, akikkel szakítottak. Azoknak, akik valaki miatt megutáltak egy autómárkát, és azoknak, akik megrettennek, ha valahol olyan kocsit látnak. Azoknak, akik beszélnek magukban az utcán, és azoknak, akik kinevetik azokat, akik beszélnek magukban. Azoknak, akik félnek éjszaka a szembe jövőktől, és azok, akik az éjszakai szembejövők. Azoknak, akik leszoktak, és azoknak is, akik még mindig cigiznek. És azoknak is, akik újra visszaszoktak, majd megint leszoktak.
Azoknak, akik imádják a karácsony fényeit, és azoknak, akik mögött egy csomó rossz karácsony van. Azoknak, akik mernek imádkozni, és azoknak, akik meghallgatják a hétköznapi imákat. Azoknak, akik mernek változtatni, és azoknak is, akik minden változástól megijednek. Azoknak, akik elveszítettek valakit, és azoknak is, akiknek eszükbe sem jut, hogy ez valaha megtörtént. Azoknak, akiket elhagytak barátok, és azoknak is, akik rájöttek kik az igaz barátaik. Azoknak, akik utálják az embereket, és azoknak is, akik mindezek ellenére folyamatosan közöttük vannak. Azoknak, akik írnak néha, és azoknak is, akik sorozatosan bedugulnak.
A múzsáknak, a támaszoknak, a keveseknek, a sokaknak, a kedveseknek, a bunkóknak, a szépeknek, a rútaknak, a jobbaknak, a rosszaknak, a felháborítóknak, és a megnyugvást keltőknek. Azoknak, akik megértik, miért vagyok, és azoknak is, akik sosem fogják megérteni.
Ha egyszerű akarok lenni:

Mindenkinek!"

A legboldogabb új évet kívánom Mindannyiótoknak! Éljetek sokáig! 

Mindenkit ölel:

Kosztercsi


A kép forrása: freepik.com

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán


Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik