Egy gondolat, ami nem bánt engemet: a nagy párna mustra

Mi clinomániások, - tudjátok azok, akik olthatatlan vágyat éreznek aziránt, hogy egész nap, csak úgy céltalanul, az ágyban fetrengjenek. - (Ez igenis egy betegség, és nem, nem lustaság. )
Szóval, mi clinomániások I-M-Á-D-U-N-K az ágyban lenni. És nyilván ahhoz, hogy egész nap ágyban legyünk, hihetetlen kényelemre van szükségünk. A hihetetlen kényelmet pedig mi más adhatná meg nekünk, mint a párna. Így egyáltalán nem mindegy milyen méretű, alakú, illatú, anyagú.
És mivel nem mindegy, így mi ágykórosok egy csomó féle-fajta párnát felhalmozunk. Lássuk a legnépszerűbbeket:I.:Az óriás


Minden clinomániásnak van egy hatalmas párnája, amin igazából ő maga is elfér magzat pózban összehúzódva. Ez azért nagyon fontos, mert remek ölelő alapanyag! (emlékeztek, arra az Így jártam anyátokkal részre, amikor Lilynek hiányzik Marshall? Ráhúzza egy óriásra a pólóját: "Én úgy hívom őt, hogy Marshall pót. Ő meg engem... sehogy mert csak egy párna. ") Mindannyiunknak - főleg nekünk szingli nőknek - igenis jogunk van a Marshall pótunkhoz. Még akkor is, ha épp nem így hívják. 
II.: A pihe-puha


A pihe-puha az a párna, ami igazából inkább dísz, mint funkcióval bíró eszköz. A legpuhább párna, rajta feküdni szinte olyan, mintha az angyalok hátfán játszanának, mindeközben te egy felhőn lebegnél, és közben egy Channing Tatum szőlővel etet. Valami ilyesmi a pihe-puha párna. Arról nem beszélve, hogy annyira jól mutat igazából bármin. Az ágyon, a széken, plafonon, bárhol!


III. A kényelmes

A kényelmes az a párna, aminek tényleg funkciója van. Amiről nem jó felkelni, ami miatt annnnnnnnnnnnnnnyira jó az ágyban maradni egész álló nap. Amit lehet gyűrni, hajtani, tekerni, hogy tökéletes fekvés élményt adjon. Ez a legpraktikusabb dolog, ami egy ágykórossal történhet.IV.: A gyerekkori


A gyerekkori párna az, ami igazából mindenkinek van, csak lehet nem is tud róla. A párna, amit még oviból cipelsz magaddal. Ami igazából már inkább relikvia, mint ténylegesen használható vánkos. Aminek még mindig olyan jó "babaszaga van", hogy kár lenne ráfeküdni.K.A képekért hála és köszönet Kovács Mesinek!

A képek forrása: magánarchívum, imdb

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Karácsonyról őszintén

Na akkor...