Kérdőív interjú velem - befejező 5. rész

Történt, hogy egy nagyon kedves barátnőm a projekt munkájához kért segítséget. Olyan egyetemistákat keresett, akik szívesen kitöltenék a kissé - eléggé - személyes kérdőívét.

Én is a kitöltők között voltam, és a válaszok olyan őszintére, és néhol terjedelmesre sikerültek, hogy úgy döntöttem annak érdekében, hogy még jobban megismerjetek, megosztom veletek itt, 5 részletben. Csak hogy ne legyen annyira tömény!

Vágjunk is bele!


21. Hogyan definiálnád a számodra ideális párt?

Magas, intelligens, vicces, és támogat abban, a mit csinálok, bármi is legyen az. A kockahas nem elvárás, de azért nem is árt... ;]

22. Miként vélekedsz a házasság intézményéről?

Csodálatos dolog. Összekötni két ember életét... Kár, hogy az elmúlt években, annyira "elkurvult" ez a dolog, hogy maga a házasság inkább egy fesztivál, mint a szerelem ünneplése.

23. Mi számodra a feltétele a házasság megvalósulásának?

Szerelem, bizalom, támogatás, és jó sok pénz, hogy az álom lagzi létrejöjjön. :D

24. Együtt élnek a szüleid? Ha igen, mióta, ha nem mikor váltak el és hogyan valósul meg a kapcsolattartás közted (és testvéreid) és a külön élő fél közt?

8 vagy 9 éve, hogy elváltak. Mi a húgommal Anyával, és a NagyMumival élünk.
 Mikor Apa elköltözött tőlünk eleinte nagyon nehéz volt a találkozók megoldása, mert messze volt. Én már kezdtem az egyetemet, és a logisztika eléggé betett a hétvégéimnek... De 4 éve Apukám gondolt egyet, és elvállalt egy megüresedett állást Kisvárdán. Az maga volt a megváltás! Az otthon élő kishúgom minden nap találkozott vele, én pedig egyszerűbben logisztikáztam a hazameneteleimet!
Amúgy imádom az apukámat!  Ő a menedzserem. Sokszor beszélünk, szinte minden fontos kérdést megbeszélünk. Örülök neki, hogy se Ő, se édesanyám nem hagyta, hogy megromoljon a kapcsolat közöttünk.


25. Szeretnél a későbbiekben gyereket? Ha igen, hányat és hány éves korodban, ha nem miért nem?

A hány évesre nem tudok válaszolni... Először kellene egy férfi! 
De 3 gyermeket szeretnék. Kettőt szülnék, és én nagyon szeretnék örökbe fogadni egy kis lurkót! Minden baba megérdemli, hogy szeretetetben, és családban nőjön fel! 



Kosztercsi


Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán




Köszönöm, hogy velem tartottál ezalatt az 5 hét alatt! 

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

10 dolog, amit mindenképp meg akarok csinálni, mielőtt betöltöm a 30-at!