Kérdőív interjú velem 3. rész

Történt, hogy egy nagyon kedves barátnőm a projekt munkájához kért segítséget. Olyan egyetemistákat keresett, akik szívesen kitöltenék a kissé - eléggé - személyes kérdőívét.

Én is a kitöltők között voltam, és a válaszok olyan őszintére, és néhol terjedelmesre sikerültek, hogy úgy döntöttem annak érdekében, hogy még jobban megismerjetek, megosztom veletek itt, 5 részletben. Csak hogy ne legyen annyira tömény!

Vágjunk is bele!


11. Mikor szeretnél állandó munkát vállalni? Rögtön a végzés után, vagy vannak esetleg más terveid? (mester/másik diploma, külföldi tanulmányok stb.)

Mondhatni, hogy nekem már állandó munkám van, akkoris, ha elaprózom magam néha, és emellé olyanokat is bevállalok, amikért esetleg nem kapok fizetést, de örömet okoznak. És nem utolsó szempont, hogy a gyakorlati tudásomat gyarapítom egyfolytában!




12. Hol szeretnél munkát vállalni? Belföld vagy külföld? Válaszod indokold, kérlek!

Nem mennék külföldre! Max egy évig tudnám magamat elképzelni valahol, és kész. A honvágy, a családom és a barátaim hiánya sokkal jobban munkál bennem, mint a kalandvágy, vagy mondjuk az, hogy sokat keressek.

13. Milyen elvárásaid vannak a leendő munkahelyeddel kapcsolatban? (munkakörülmények, jövedelem, előrejutás)

Én úgy tervezem, hogy 5 év múlva  létrehozom a saját cégemet, amelynek részleteiről még nem beszélnék. Egy viszont biztos, hogy ideális munkahely lesz a pályakezdőktől kezdve,  a "nagy öregekig" mindenkinek.


14. Véleményed szerint melyek egy munkavállaló legfontosabb kompetenciái egy munkahelyen? Milyennek kell lenned ahhoz, hogy jó dolgozó és munkatárs légy?

Ez attól is függ, hogy milyen pozícióban vagy. De a legfontosabb a csapatszellem. Mindenképp tudnod kell együtt dolgozni másokkal. Ha mindent egyedül akarsz megcsinálni, beleroppansz! 
Emellett a 3 K a legfontosabb: kommunikáció (hmmm..), a konfliktus kezelés, és a kompromisszum készség. Egy kis adag talpraesettség, illetve kellő téma és önismeret sem árt.


15. Milyen gondolataid vannak a munka és a magánélet összeegyeztethetőségéről?

Hogy giga nehéz. Nekem ment rá kapcsolatom arra, hogy fontosnak tartottam a munkámat, de ugyanez megtörtént fordítva is. Ahhoz, hogy ez tökéletesen kivitelezhető legyen 2 dolog kell: jó főnök, és zseniális partner!


Folytatása következik...

Kosztercsi


Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Fénykép: Tallódi Emese aka Firefox

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

10 dolog, amit mindenképp meg akarok csinálni, mielőtt betöltöm a 30-at!