Lánynak öltözni


 A tegnap előtt írt cikkem főszereplője "Flóra" azért tökéletes barátnőm, mert megérti mindazt, amit én. Mi azok, - a hogy is mondjam, - fiús lányok vagyunk. Ez nem azt jelenti, hogy vakargatjuk a tökünk helyét, vagy hogy köpködünk, esetleg, hogy a lányokhoz vonzódnánk, egyszerűen csak nem éljük, azokat a "tipikus" csajos dolgokat.

Nem vonz a plázázás (nem is értem, hogy mi vonzhat ebben amúgy bárkit bármi...), a magassarkú cipő, a hetente fodrászhoz járás, és a naponta selfie-zés. Sőt, sokszor akkor is elfelejtek képet készíteni, amikor muszáj lenne.

Vannak napok, amikor mégis előbújik a lány belőlem, amikor a buggyos pulcsit, és a kukás sapkát szemhéjtusra és kiskosztümre váltom. Amikor elkap a láz, és nem hogy egy képet, de egy egész sorozatot gyártok magamról.

Ezt mi Flóra barátnőmmel csak úgy hívjuk: Lánynak öltözni. 

Mert hihetetlen könnyű a férfiaknak, felveszik a leglestrapáltabb pólójukat, egy bármilyen farmerrel, beletúrnak a hajukba, és indulásra készen vannak. Sőt, még rendesen jól néznek ki. De nekünk egy egész tortúra az ágyból kiszállástól eljutni az indulásig. Zuhanyzás, illatosítás, öltözés (nyilván a megfelelő szett kiválasztása), smink, haj, reggeli, selfie a reggelivel, vagy story a reggeliről, puszi mindenkinek, a megfelelő cipő kiválasztása, még egyszer puszi mindenkinek, gyors légyott a kiskedvenccel, indulás.

De vannak napok, amikor ebből a csomó-csomó mindenből, csak a felkelés, és a felöltözés megy. Vagy még sokszor az sem...

Szóval summa summárum, egyáltalán nem egyszerű lánynak lenni, úgyhogy minden tiszteletem azoké, akik ezt csinálják megélhetésképpen! Kicsit még irigy is vagyok...(se.)

K.


A kép magánarchívumból való.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

10 dolog, amit mindenképp meg akarok csinálni, mielőtt betöltöm a 30-at!