Az alvás művészete 4+1 pontba szedve

A hétalvók egy külön társadalmi réteg lehetne. Igenis ott élünk köztetek-már ha épp kiszállunk az ágyból- sőt külön betegség van arra a vágyra, ami visszatart minket ettől. De hogy mi is jellemez igazán minket, azt a következőkben 5 pontba fogom szedni Nektek, gyarló embereknek, akik nem szerettek annyira aludni, mint Mi.

1. Imádunk aludni, és mindig erről beszélünk

Mindig fáradtak vagyunk, vagy ha nem, akkor éppen ágyban fekszünk, miközben beszélünk veletek. Ha mégsem vagyunk elterülve, akkor arról beszélünk, hogy mennyire szeretnénk éppen héderezni! Ilyen ez. Boccs.



2. Azt hazudjuk, hogy dolgunk van /betegek vagyunk, pedig csak aludni szeretnénk

Ez van. Ha alvásról van szó nótorius hazudozók vagyunk. Bármit képesek vagyunk megtenni egy kis lopott délutáni szunyókáért - igen még azt is, hogy azt hazudjuk munkánk van. (Ééééééééés most buktattam le magam az összes fönőköm előtt. Jól van, ügyes Eszter!)



3. Párnarengeteg

Mi, akik az alvás oltárán áldoztuk fel az életünket imádunk csomó-csomó párnával aludni. Fontos: nem párnáN, hanem párnával. Egy a lábunk közé, egy az ölünkbe, egy a fejünk fölé, egy a vállunkhoz, és még vagy 3, amit reggel a földről szedhetünk fel.



4. Pizsama? Ugyan kérlek!

Bármiben képesek vagyunk pőcsikélni. Ha a délutáni szunyókáról van szó farmerban és melltartóban is képesek vagyunk elaludni. Ha részegen érünk haza az egy szál bugyi marad, de nyilván a pihe-puha selyem hálóinget is imádjuk. Tök mindegy. Ágy legyen, meg takaró. Meg nyilván rengeteg párna. Pont.


+1. A hákli

Minden hétalvónak van valami háklija. Valami, ami nélkül nem tud aludni. Van, akinek ez a zokni (bár igazából én sosem fogom megérteni, hogy lehet zokniban aludni...), egy plüssmaci, vagy az én esetemben a szemfedő. Igen, defektes vagyok, mert amennyire szeretek aludni, annyira nehezen megy, hogy ha nincs nálam a kisbarátom.


K.

Na és Nektek van valami alvós dilitek?

A képek magánarchívumból valóak.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik