A mindig fázós táskája télen - 5 dolog, ami elengedhetetlen

Vannak azon típusú emberek, akik az átlagosnál is jobban fáznak, akik az első szellőnél már csizmába és nagy sálba csomagolják magukat, akik belső térben is sapkában vannak, nehogy megfázzon a fülük.

Én is ezen típusba tartozom. És vannak bizonyos dolgok, amik így télvíz idején nem hiányozhatnak a táskámból - és valószínűleg sorstársaiméból sem.

1. Végtelen mennyiségű ajakír

Abba a halmazba tartozunk, akiknek az első szellő csókja is ott marad az ajkán, és rövid idő alatt úgy nézünk ki, mint aki egy egész sivatagi túrán van túl - 3 és fél másodperc alatt.



2. Kesztyű, sőt dupla kesztyű

A kezünk szinte üvöltve árulkodik, ha egyetlen egy alkalommal megfeledkezünk a kesztyűről. Kirepedezik, piros, a fájdalomról már nem is beszélve. Éppen ezért igyekszünk mindig tartani magunknál egy kesztyűt - még akkor is, ha néha napján nem megy a szettünkhöz.



3. Kézkrém

Ha mégis megfeledkeznénk a menedéket adó kesztyűről, nincs mit tenni, be kell vetni a glicerin, az aloe vera, és mindenféle fajta gyógynövény áldásos hatását. Nemcsak szebb lesz tőle a kezünk, de a kellemes illat is sokáig megmarad! (akkor is alkalmazzuk, ha totál nincs rá szükség, a paranoiától, hogy esetleg majd lesz!)




4. Zsebkendő

Tonna számra. 100 darabos maradéka, megbontott "mégcsakegyhiányzik belőle" 10-es kiszerelések, vagy csak úgy a semmiből bedobott használtak, alig használtak "csak gyűröttek". Nem tehetünk róla! Ahogy beáll a hideg, taknyolunk, mint a csecsemők....



5. Sál/kendő

Ez csak az igazán kemény játékosoknál található meg. Egy kisebb kendő, a hatalmas sál alá, amit az első torokfájós tüneteknél feltehetsz, és elhiheted, hogy enyhül a fájdalom (nyilván nem fog). Picire hajtogatva bármelyik táskában elfér!



Te mivel folytatnád a sort?

K.

A képek magánarchívumból valóak.

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik