Ha egy bloggerrel jársz...

Az emberek félnek  a kreatív emberektől, a művészektől. Azoktól, akik kicsit máshogy látják a világot, mint átlagos társaik. Talán ezért lehet az, hogy a művészek általában művészekkel kezdenek. Ám, ha mégsem...

Egy íróval/ költővel/ bloggerrel járni nem egyszerű. Mi, akik az írásunkkal fejezzük ki magunkat a mindennapokból táplálkozunk. Nem jellemző, hogy kitalált dolgokról beszélünk. Megfog minket valami, vagy éppen valaki, elindít bennünk egy folyamatot, ami később egy írás formájában jön ki belőlünk. Ennek számos hátulütője van.

Egy íróval járni maga a céltáblaság. Ha tetszik, ha nem, le lesznek írva rólad dolgok, gondolatok, közszemlére lesznek téve titkosnak vélt gondolatok. Carrie Bradshaw szeretőit például egyáltalán nem irigylem...



De ennek így kell lennie. Ezt vállalnia kell annak, aki valamelyikőnkkel kezd, hogy az élet nem a megszokott mederben fog folyni. Hogy kis jegyzetfüzetbe, vagy telefonba fogjuk írogatni elejtett mondatait, amiket tovább tudnánk gondolni, hogy képesek leszünk témaként használni az első randit, a veszekedést, ami a semmiből robbant ki, a technikádat, a hajadat, és mindent, ami veled kapcsolatos.

Ez ilyen... ezzel együtt kell élni. Mindenből témát csinálunk. Törődj bele!

K.

A gif forrása: giphy

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

  1. Kedves Eszter!

    Itt szeretnék egy kis kritikát megfogalmazni mert ez az iromány eléggé felpaprikázott!

    Azt szeretném kérdezni hogy szerinted rendben van az hogy összekerülsz valakivel beenged a privát dolgaiba amit mondjuk a legjobb barátainak se mondd el megtisztel a bizalmával hisz benned és szeret ami a legfontosabb te meg kiírod cikkben vagy amiben mint ha egy nyílt titok lenne! Szerintem egyszerűen elárulod a bizalmát az illetőnek és egyáltalán nem tartod tiszteletben az érzéseit és a szándékait hogy a belső dolgokat CSAK neked mondta el és senki másnak! Nincs semmi bajom a művészekkel amíg értéket képviselnek és nem torzítanak az amúgy is torz világképen hanem hozzáadnak valamit hogy jobb legyen ez a világ! DE vannak dolgok amihez engedélyt kell kérni a másiktól hogy figyi ezt így megírhatom stb. de az is egy járható út szerintem hogy nem megnevezett személyként elmondod hogy éppen mit tapasztaltál illetve mit nem tapasztaltál felőle! Gyűlölöm az olyanokat akik leírnak dolgokat amikről semmi elképzelésük sincs ezáltal ebből születik a sztereotípia ami olyan dolgokon alapszanak aminek semmit hitele valóság alapja nincs! Egy Értelmes leányzónak tűnsz ne akarj olyan lenni aki fittyet hány a másik érzésére! Mert szerintem nem vagy olyan! Tartsd tiszteletben a másik érzéseit! Azt is ha ő maga beszél róla a nagy nyilvánosságnak ha meg nem akar róla beszélni azt is!

    Tisztelettel

    Üdv!

    Szabolcs

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

10 dolog, amit mindenképp meg akarok csinálni, mielőtt betöltöm a 30-at!